Beeldbellen in de zorg

Beeldbellen is in de basis niets nieuws, we kennen allemaal de bekende apps waar consumenten veel gebruik van maken. Binnen de zorg zijn er echter extra functionaliteiten gewenst die niet in een standaard consumenten applicatie terug te vinden zijn.

Binnen onze beeldbel applicatie is het mogelijk, om contactpersonen aan een contactenboek van een cliënt toe te voegen. Dit hoeft de cliënt niet zelf te doen, maar een zorgmedewerker kan dit op afstand doen. Een cliënt blijft hiernaast ook in staat om een eigen contactpersoon toe te voegen en zelfs rechten te geven aan een dergelijke mantelzorger.
Dit is maar één voorbeeld, maar wij kunnen u in een live demo precies uitleggen welke zaken er nog meer onderscheidend en verrassend zijn, ter verbetering van het werkproces van de zorgmedewerker, maar ook ter versterking van de eigen regie van de cliënt of het ondersteunen van de zorg rondom deze cliënt.

Beeldbellen is overigens niet de enige functionaliteit binnen ons platform, maar denk ook aan domotica, monitoring op afstand, advisering of bestellen van gezonde voeding, betrekken van verwanten, spelen van spellen, live tv kijken etc.

Wij zijn trots op onze klanten binnen thuiszorg, verpleeghuizen, ziekenhuizen maar ook zorgboerderijen en veel meer. Hierdoor een brede doelgroep met gebruikers, van jong naar oud, van hoog naar laag niveau: nagenoeg iedereen kan goed werken met onze oplossing omdat we ontwerp, buttons, icoontjes en woorden heel eenvoudig kunnen aanpassen, in bijna alle situaties doe wij dit overigens gratis!

Klik hier meer te lezen over de functionaliteiten binnen ons platform

Reeds in gebruik bij:                  

"Corne is a real professional with huge knowledge and good energy. He has an eye for our customers espacially for the details. I am working with Corne for many years now, but always with pleasure because of his reliability, energy and drive to get the best result for our customers."

Jan Willem Blok - Business Development Manager - LG Electronics Benelux

Top