Beeldbellen

Beeldbellen

Beeldbellen is in de basis niets nieuws, we kennen allemaal bekende applicaties waarvan particulieren veel gebruik maken. Binnen de zorg zijn er echter extra functionaliteiten gewenst die niet in een standaard consumenten applicatie terug te vinden zijn.

Binnen onze beeldbel applicatie is het mogelijk, om contactpersonen aan een contactenboek van een cliënt toe te voegen. Dit hoeft de cliënt niet zelf te doen, maar een zorgmedewerker kan dit op afstand doen. Een cliënt blijft hiernaast ook in staat om een eigen contactpersoon toe te voegen en zelfs rechten te geven aan een dergelijke mantelzorger.
Dit is alleen maar een voorbeeld, we kunnen u in een live demo precies uitleggen welke zaken er nog meer onderscheidend en verrassend zijn, ter verbetering van het werkproces van een professional, maar ook ter versterking van de eigen regie van de cliënt.

Neem nu contact met ons op

"Corné heeft ons begeleidt tijdens het proces van subsidie naar de nieuwe werkwijze beeldbellen. Het was een prettige samenwerking. Corné was er wanneer dat nodig was. Hij dacht en werkte mee, dat is heel prettig wanneer je nog onbekender bent met een nieuwe manier van werken. Tijdens proces bleef hij informeren hoe het ging en waar hij in het proces kon ondersteunen. Ook opperde hij nieuwe ideeën. Kortom, een fijne samenwerking. Aanrader!"

Nadine van Huuksloot - Mede-eigenaar & Directeur Zorg bij Zorgorganisatie Zorg-Vuldig b.v.

Top