Een greep uit onze referenties:

                  

 

Coloriet

"Betrokken en gedreven om samen door te ontwikkelen"

Coloriet heeft in een samenwerking met CareScreen beeldschermzorg geïntroduceerd bij onze medewerkers en cliënten. Het doel van "cliënt in beeld” is kwetsbare cliënten, naast de fysieke zorgmomenten, via beeldschermzorg kwalitatief goede zorg en ondersteuning bieden. Waardoor cliënten langer zelfstandig thuis kunnen wonen en de kwaliteit van leven verbetert.

"Corné heeft ons bij de start van het project enthousiast en met kennis van zaken begeleidt. En ook nu, na de eerste introductie, blijft Corné betrokken en gedreven om samen met ons beeldschermzorg binnen Coloriet verder door te ontwikkelen. Gedurende de afgelopen jaren heb ik Corné leren kennen als een energieke en betrokken samenwerkingspartner. Corné werkt resultaatgericht en helpt onze organisatie om te groeien op het gebied van beeldbellen. De samenwerking is plezierig, gebaseerd op open communicatie en vertrouwen. Naast een gedreven professional is Corné vooral een fijn persoon om mee samen te werken."
Martie Boersma - Projectspecialist Wijkzorg

SDW Zorg

"In de samenwerking zijn ze zeer hulpvaardig, flexibel en constructief"

"SDW is er voor mensen met een verstandelijke beperking en ontwikkelingsachterstand. Van jong tot oud ondersteunen we hen op belangrijke thema's als wonen, leren, leven en werken. Dat doen we op onze locaties en bij mensen thuis in de regio West-Brabant en Zeeland. CareScreen biedt SDW een laagdrempelig platform om beeldzorg in te zetten en een basis om de digitale cliënt beleving verder vorm te geven."
Guido van Leeuwen - Hoofd IT - SDW Zorg

UMC Utrecht

"Fijn communiceren en goed meedenken bij doorontwikkelingen"

Met ruim 11.000 medewerkers is het Universitair Medisch Centrum Utrecht een van de grootste publieke zorginstellingen van Nederland en de grootste werkgever in de regio. Zorg, onderzoek en onderwijs zijn de drie pijlers van het UMC Utrecht. In ons voortdurende streven om de gezondheid van mensen te verbeteren, zijn zij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toonaangevend wetenschappelijk onderzoek, grensverleggende innovaties en samenwerking met patiënten en andere belanghebbenden vormen de basis voor excellente zorg. Verbeteringen blijven in het UMC Utrecht niet op papier staan. Ze worden daadwerkelijk toegepast in de praktijk. Één van de voorbeelden hierin is CareScreen, die een voedingsapplicatie op maat heeft ontwikkeld voor onze 870+ bedsideterminals.

"Elke dag serveren we in het UMC Utrecht rond de 450 maaltijden aan patiënten en gasten. Onze patiënt staat centraal. In alles wat we doen. Ook als het gaat om de menukeuze. Samen met CareScreen hebben we daarom in 2014 een voedingsapplicatie op maat ontwikkeld om deze visie goed te kunnen uitdragen naar de patiënt. Om mee te gaan met de tijd en de wensen van de patiënt, hebben we de voedingsapplicatie geheel vernieuwd in 2019. Het is fijn communiceren met jullie: er wordt altijd goed mee gedacht hoe we verder kunnen ontwikkelen en hoe deze ontwikkelingen door te voeren."
Evelien Keuzenkamp - Directie Facilitair Bedrijf, Functioneel Beheer:
 

Buurtzorg Nederland

Buurtzorg Nederland heeft gekozen voor CareScreen, na een strikte selectieprocedure tussen verschillende aanbieders. CareScreen heeft de opdracht gekregen om beeldzorg op landelijke schaal uit te rollen bij de Buurtzorg cliënten thuis.

LG Business Solutions

"I know Corne as a pragmatic man with a hands-on mentality. He is easily approachable and likes to think along and ahead. I got to know Corne a long time ago in my previous position and am pleased to continue working with him in my current position at LG. An integration on our television platform is a piece of cake for him. His knowledge of the market is also very welcome in our business. An open, honest and effective personality."
Rob Boullart - Key Account Manager - LG Business solutions Benelux 

"Corne is a real professional with huge knowledge and good energy. He has an eye for our customers espacially for the details. I am working with Corne for many years now, but always with pleasure because of his reliability, energy and drive to get the best result for our customers."
Jan Willem Blok - Business Development Manager - LG Electronics Benelux

Militair Revalidatie Centrum Aardenburg

"Denkt in oplossingen en houdt zich aan de afspraken"

Nadat CareScreen de aanbesteding van het Ministerie van Defensie heeft gewonnen, hebben wij dit volledige project mogen realiseren als hoofdaannemer. Het project betrof een inventarisatie van het bestaande netwerk, de doorvoering van verbeteringen, het leveren en installeren van een live-tv server (headend), leveren en installeren van zowel de bedsideterminals als de bijbehorende pendels (armen) aan de plafonds. Vanzelfsprekend is alles voorzien met MDM en onze iQAN app waarmee alle zorgvragers in het MRC gebruik kunnen maken van o.a. live tv, gaming en meer. 

"Zeer prettig samengewerkt met Corné! Voor, tijdens en na het vervangen van de bedsideterminals en de implementatie van CareScreen daarop. Corné denkt in oplossingen en houdt zich aan de afspraken."
Mattijs Kleinendorst - Hoofd Bedrijfsvoering & Beheer

Woonzorggroep Samen

"Zeer positieve ervaring gehad met betrekking tot de implementatie en nazorg"

“We hebben een zeer positieve ervaring gehad met betrekking tot de implementatie en nazorg van CareScreen. We zijn zeer tevreden over de goede samenwerking en uitstekende begeleiding van Corné bij deze processen. Het is altijd fijn als bedrijven en professionals goed werk leveren en hun klanten tevreden stellen. Wij van Woonzorggroep Samen adviseren CareScreen"

Alvar Stuurman - Informatiemanager Afdeling ICT

Wageningen University & Research centre

"Goede kijk op e-Health en succesvolle vertaling in klantgerichte oplossingen"

"Ik ken Corné als een ICT-ondernemer die zowel met visie als hands-on opereert. Deze combinatie is prettig. Corné heeft een goede kijk op trends en ontwikkelingen in het e-Health domein die hij met zijn bedrijf CareScreen succesvol vertaalt in klantgerichte oplossingen. Ik ben blij met Corné en zijn bedrijf CareScreen als partner in ons Voeding Slim Thuis onderzoeksproject, waarbij we onderzoek doen naar de effectiviteit van voeding op maat met digitale ondersteuning bij thuiswonende ouderen."
Liesbeth Luijendijk  - Business Development Manager at Wageningen UR (University & Research centre)

CGI

"Has vision, is pragmatic, knows the finest insights and is a nice to work with"

Met 74.000 professionals wereldwijd en 2.500+ medewerkers in Nederland, levert CGI een volledig portfolio met high-end bedrijfs- en IT-consultingdiensten, systeemintegratie en IT & business process outsourcing services.

"Patient Participation is taken seriously by Corne. Nowadays it is made easy to organise your own wellbeing, healthy ageing, and prevention using your own device at home or in healthcare organisations. Corne has vision, is pragmatic, knows the finest insights of graphical user interfaces and is a nice person to work with!"
Albert Vlug - Vice President Healthcare at CGI The Netherlands

Zorg-Vuldig

"Kortom, een fijne samenwerking. Aanrader!"

"Corné heeft ons begeleidt tijdens het proces van subsidie naar de nieuwe werkwijze beeldbellen. Het was een prettige samenwerking. Corné was er wanneer dat nodig was. Hij dacht en werkte mee, dat is heel prettig wanneer je nog onbekender bent met een nieuwe manier van werken. Tijdens proces bleef hij informeren hoe het ging en waar hij in het proces kon ondersteunen. Ook opperde hij nieuwe ideeën. Kortom, een fijne samenwerking. Aanrader!"

Nadine van Huuksloot - Mede-eigenaar & Directeur Zorg bij Zorgorganisatie Zorg-Vuldig b.v.

ASCOM

"Patient empowerment in optima forma"

Ascom, waarvan het hoofdkantoor in Baar (Zwitserland) is gevestigd, heeft bedrijfseenheden in 18 landen en telt wereldwijd zo'n 1.300 medewerkers. Ascoms aandelen op naam (ASCN) zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange in Zürich.

"Corné heb ik de afgelopen jaren leren kennen als een zeer enthousiaste promotor van zijn nieuwe oplossingen in de zorg. Hij neemt je 1-op-1 of een hele zaal moeiteloos mee op reis naar toepassingen waarmee we de patiënt in de drivers' seat krijgen van de zorg. Patiënt empowerment in optima forma. Hij reageert snel op vragen en is kundig in zijn adviezen."
Petra van der Velden - Outsourcing Concepts at Ascom | Health-care | Entertainment at the bedside

NEDAP Healthcare

Ook met NEDAP hebben wij reeds een uitgebreide koppeling, zodat u niet in meerdere systemen naast elkaar hoeft te werken. U maakt nieuwe cliënten in NEDAP aan en bewerkt ze ook vanuit NEDAP. Door de koppeling tussen CareScreen en NEDAP worden de opvolgende processen geautomatiseerd. Denk aan het muteren of verhuizen van cliënten, tot aan agenda items, inplannen van beeldzorgmomenten, urenregistraties en declaraties etc.

Rijnstate

Rijnstate is het samenwerkingsverband tussen Rijnstate Arnhem, Rijnstate Velp en Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar. Het is één van de grootste zorgaanbieders van Nederland. Rijnstate Arnhem is één van de topklinische ziekenhuizen in Nederland, Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar kent een breed pakket aan basiszorg en in Rijnstate Velp vinden dagbehandelingen plaats. Met 29 specialismen in huis is er beslist sprake van kwantitatief én kwalitatief hoogwaardige zorg. Met bijna 6000 medewerkers, artsen en vrijwilligers binnen een verzorgingsgebied van 400.000 inwoners is Rijnstate de grootste werkgever in de regio Arnhem. Sinds 2011 werkt Rijnstate met CareScreen. De start was op de dialyseafdeling van de locatie Arnhem.

DE LIEVE TANDARTS

"Ze doen wat ze beloven. Aan te bevelen! "

Speciaal voor De Lieve Tandarts hebben we ons platform uitgebreid met een online boekingsmodule, waardoor aangesloten tandartspraktijken online boekbaar zijn voor mensen met angst voor een tandartsbezoek. Het online consult draagt bij aan het verminderen van deze angst en vergroot hiermee de kans op een vernieuwd contact met een tandartspraktijk die speciaal op deze doelgroep is voorbereid.

"Prima contact, recht-door-zee. Doen wat je belooft. Aan te bevelen!"
Jan Henk Nawijn - Eigenaar - DE LIEVE TANDARTS

 

Actief Zorg

"Mooi product en korte lijntjes!"

Voor Actiefzorg hebben we zowel de hardware (tablets) als de connectiviteit (sim kaarten), de MDM (mobile device management) en de software (onze oplossing) mogen verzorgen voor een groot aantal cliënten.

"Ik heb tijdens een implementatie van CareScreen fijn samengewerkt met Corné. Staat altijd klaar om te helpen en met je mee te denken. Mooi product en korte lijntjes bij het bedrijf"

Eva Leemhuis - Kwaliteit- en beleidsadviseur  Actief Zorg

Diverse huisartsenpraktijken - regio Arnhem

"Denkt mee in oplossingen"

In opdracht van Wilma hebben we voor diverse huisartspraktijken ons platform mogen inzetten. Soms samen zoeken naar mogelijkheden binnen de praktijken, diverse klantcases uitgewerkt, zowel BYOD als met leen-devices aan de slag gegaan. Rondom de praktijken ook contact gezocht met gelieerde (thuis)zorgorganisaties.

"Corné is een fijne samenwerkingspartner, hij denkt mee in oplossingen. Is ook in staat mee te denken over nieuwe opzetten die net niet standaard zijn"

Wilma van Wijk - Verander- Verbetermanagement - diverse huisartsenpraktijken in regio Arnhem

BARCO

"The professionalism, the open mind and creativity"

Barco has focus on three core markets: Enterprise (from meeting and control rooms to corporate spaces), Healthcare (from the radiology department to the operating room), and Entertainment (from movie theaters to live events and attractions). In 2017, we realized sales of 1.085 billion euro. We have a team of 3,600 employees, located in 90 countries, whose passion for technology is captured in 400 granted patents.

"I had the pleasure and luck to get to know Corné, we immediately were on the same wavelength discussing new business opportunities in a wider more international scope. The professionalism, the open mind and creativity in order to achieve win-win situations struck me from that very first appointment. It is quite obvious his entrepreneurship should be shared with more people looking for growth in futuristic patient-centric care solutions"
Danny Deroo - Director of Product Management Healthcare IT Solutions

Axioncontinu

CareScreen heeft samen met adviesbureau DWA de Smart Homes Award gewonnen. Met de CareScreen tablet kunnen de gasten van het zorghotel onder andere de verlichting, zonwering en verwarming kunnen bedienen. Ook kunnen de gasten ermee internetten, spelletjes spelen. In ontwikkeling zijn nog modules voor roomservice en beeldbellen met medewerkers of familie.
Een goed voorbeeld van de inzet van domotica om welzijn te bereiken is de oplossing van CareScreen. Dit is een compleet pakket aan diensten en services die toegankelijk zijn via een tablet. Gebruikers kunnen onder andere internetten, eten bestellen en live televisie kijken. Naast de uitgebreide functionaliteit is de oplossing gemakkelijk te gebruiken.
De jury, bestaande uit Geja Langerveld (ZonMw), Willem van der Veere (Uneto-VNI) en Dick Glaser (DEC), gaf deze award omdat de ontwikkeling toepasbaar is in ziekenhuizen, maar ook in de thuiszorg en dat op een zeer gepersonaliseerde manier.
Innovatie is te vinden in de vele functies als energiebeheer, zorg, entertainment en comfort. Bovendien zorgt het systeem ervoor dat de zorg goedkoper wordt; de cliënt kan meer zelf en heeft minder behoefte aan professionele zorg.
AxionContinu gaf adviesbureau DWA de opdracht om in Zorghotel De Wartburg onder andere het CareScreen-platform te integreren. De ontwikkelaars ontvingen de prijs tijdens de beurs Domotica en Slim Wonen in Eindhoven.

 

HilverZorg

"Een overzichtelijke applicatie waar ook eigen informatie aan toegevoegd kan worden"

HilverZorg biedt zorg en ondersteuning gedurende alle levensfases in het proces van ouder worden. Van ‘thuis in de eigen wijk’ tot in de veilige omgeving van een woondiensten- of expertisecentrum. HilverZorg is continu op zoek naar vernieuwing en verbetering op het gebied van zorgconcepten en dienstverlening. Naast vormen van sociale innovatie zoeken we naar technologische vernieuwing. Technologie zorgt ervoor dat de cliënt langer zelfstandig kan blijven wonen en vergroot de samenredzaamheid, het gevoel van veiligheid en vrijheid en biedt meer contactmogelijkheden. Ook voor HilverZorg als werkorganisatie zijn nieuwe technologische toepassingen onmisbaar: het ondersteunt de zelforganisatie en de teams om zo goed en efficiënt mogelijk haar diensten te verlenen.

In dat licht is HilverZorg gestart met beeldschermzorg van CareScreen, ingekocht via reseller ASCOM. We vinden het een overzichtelijke applicatie waar ook eigen informatie aan toegevoegd kan worden.

De ZorgZaak

Voor de ZorgZaak in Hoogeveen hebben we zowel de hardware (tablets) als de software (onze oplossing) mogen leveren. Samen met het bestaande domotica platform, en de functionaliteiten binnen het CareScreen platform (voedingsportaal / beeldzorg / gaming ) is er gezamenlijk een mooi product gerealiseerd, waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt op meerdere intramurale locaties van De ZorgZaak.

 

Habitat Lekker Leven

Wij geloven in een samenleving waaraan iedereen zoveel mogelijk op eigen kracht deelneemt en zijn steentje bijdraagt door zijn/haar talenten in te zetten.
Deelnemen aan de maatschappij is goed voor iedereen, maar vooral voor maatschappelijk kwetsbare mensen. Iedereen heeft zijn of haar kwetsbaarheid. Het komt echter regelmatig voor dat de mate van kwetsbaarheden er toe leidt dat de talenten ondergesneeuwd raken.
Wij geloven dan ook dat, door te ondersteunen in de kwetsbaarheid, de talenten zich weer kunnen ontplooien en je je weer kunt richten op de stip aan de horizon. Net als iedereen ben Je dan weer in staat om te werken, te leren, te wonen en te ontspannen waardoor jij je gezonder en gelukkiger voelt en je minder afhankelijk wordt van kostbare overheidsvoorzieningen zoals gezondheidszorg, speciale leerwerkvoorzieningen, specialistische zorg en uitkeringen.

 

Pinkroccade Healthcare

Voor een gastvrije en efficiënte voedsellogistiek in de zorg
Goede voeding, patiënten/cliënten die op tijd hun eten en drinken krijgen en diëten op maat: dit is levensbelangrijk in de zorg. Vaak letterlijk. Pinkroccade Healthcare zorgt voor een optimale voedsellogistiek. Het is een oplossing die alle voedingsconcepten in de zorg ondersteunt, van roomservice, callcenter, meals on wheels, broodbuffetwagens en (bezoekers-) restaurants tot extramurale maaltijdvoorziening.

In o.a. het UMC Utrecht werken Pinkroccade en CareScreen reeds jaren met veel succes samen.

"Samen met Corné aan mooie projecten gewerkt. Communicatie vooraf en tijdens de projecten waren zeer prettig. Corné is professioneel en we kunnen onderling goede afspraken maken! Al met al, projecten succesvol afgerond door een goede samenwerking!"

Jacky Heijnis Pasman - Sales and Management - Formex Medical

Top