Een greep uit onze referenties:

                  

 

Buurtzorg Nederland

Buurtzorg Nederland heeft gekozen voor CareScreen, na een strikte selectieprocedure tussen verschillende aanbieders. CareScreen heeft de opdracht gekregen om beeldzorg op landelijke schaal uit te rollen bij de Buurtzorg cliënten thuis.

NEDAP Healthcare

Ook met NEDAP hebben wij reeds een uitgebreide koppeling, zodat u niet in meerdere systemen naast elkaar hoeft te werken. U maakt nieuwe cliënten in NEDAP aan en bewerkt ze ook vanuit NEDAP. Door de koppeling tussen CareScreen en NEDAP worden de opvolgende processen geautomatiseerd. Denk aan het muteren of verhuizen van cliënten, tot aan agenda items, inplannen van beeldzorgmomenten, urenregistraties en declaraties etc.

UMC Utrecht

Met ruim 11.000 medewerkers is het Universitair Medisch Centrum Utrecht een van de grootste publieke zorginstellingen van Nederland en de grootste werkgever in de regio. Zorg, onderzoek en onderwijs zijn de drie pijlers van het UMC Utrecht. In ons voortdurende streven om de gezondheid van mensen te verbeteren, zijn zij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toonaangevend wetenschappelijk onderzoek, grensverleggende innovaties en samenwerking met patiënten en andere belanghebbenden vormen de basis voor excellente zorg. Verbeteringen blijven in het UMC Utrecht niet op papier staan. Ze worden daadwerkelijk toegepast in de praktijk. Één van de voorbeelden hierin is CareScreen, die een voedingsapplicatie op maat heeft ontwikkeld voor onze 870+ bedsideterminals.

Evelien Keuzenkamp - Directie Facilitair Bedrijf, Functioneel Beheer:
"Elke dag serveren we in het UMC Utrecht rond de 450 maaltijden aan patiënten en gasten. Onze patiënt staat centraal. In alles wat we doen. Ook als het gaat om de menukeuze. Samen met CareScreen hebben we daarom in 2014 een voedingsapplicatie op maat ontwikkeld om deze visie goed te kunnen uitdragen naar de patiënt. Om mee te gaan met de tijd en de wensen van de patiënt, hebben we de voedingsapplicatie geheel vernieuwd in 2019. Het is fijn communiceren met jullie: er wordt altijd goed mee gedacht hoe we verder kunnen ontwikkelen en hoe deze ontwikkelingen door te voeren."

Coloriet

"Betrokken en gedreven om samen door te ontwikkelen"

Coloriet heeft in een samenwerking met CareScreen beeldschermzorg geïntroduceerd bij onze medewerkers en cliënten. Het doel van ‘cliënt in beeld” is kwetsbare cliënten, naast de fysieke zorgmomenten, via beeldschermzorg kwalitatief goede zorg en ondersteuning bieden. Waardoor cliënten langer zelfstandig thuis kunnen wonen en de kwaliteit van leven verbetert. Corné heeft ons bij de start van het project enthousiast en met kennis van zaken begeleidt. En ook nu, na de eerste introductie, blijft Corné betrokken en gedreven om samen met ons beeldschermzorg binnen Coloriet verder door te ontwikkelen.
Martie - Projectspecialist Wijkzorg

SDW Zorg

"In de samenwerking zijn zij zeer hulpvaardig, flexibel en constructief"

SDW is er voor mensen met een verstandelijke beperking en ontwikkelingsachterstand. Van jong tot oud ondersteunen we hen op belangrijke thema's als wonen, leren, leven en werken. Dat doen wij op onze locaties en bij mensen thuis in de regio West-Brabant en Zeeland. CareScreen biedt SDW een laagdrempelig platform om beeldzorg in te zetten en een basis om de digitale client beleving verder vorm te geven.
Guido van Leeuwen - Hoofd IT - SDW Zorg

Wageningen University & Research centre

"Goede kijk op e-Health en succesvolle vertaling in klantgerichte oplossingen"

Ik ken Corné als een ICT-ondernemer die zowel met visie als hands-on opereert. Deze combinatie is prettig. Corné heeft een goede kijk op trends en ontwikkelingen in het e-Health domein die hij met zijn bedrijf Carescreen succesvol vertaalt in klantgerichte oplossingen. Ik ben blij met Corné en zijn bedrijf Carescreen als partner in ons Voeding Slim Thuis onderzoeksproject, waarbij we onderzoek doen naar de effectiviteit van voeding op maat met digitale ondersteuning bij thuiswonende ouderen.
Liesbeth Luijendijk  - Business Development Manager at Wageningen UR (University & Research centre)

CGI

"Has vision, is pragmatic, knows the finest insights and is a nice to work with"

Patient Participation is taken seriously by Corne. Nowadays it is made easy to organise your own wellbeing, healthy ageing, and prevention using your own device at home or in healthcare organisations. Corne has vision, is pragmatic, knows the finest insights of graphical user interfaces and is a nice person to work with!
Albert Vlug - Vice President Healthcare at CGI The Netherlands

Met 74.000 professionals wereldwijd en 2.500+ medewerkers in Nederland, levert CGI een volledig portfolio met high-end bedrijfs- en IT-consultingdiensten, systeemintegratie en IT & business process outsourcing services.

Pinkroccade Healthcare

Voor een gastvrije en efficiënte voedsellogistiek in de zorg
Goede voeding, patiënten/cliënten die op tijd hun eten en drinken krijgen en diëten op maat: dit is levensbelangrijk in de zorg. Vaak letterlijk. Pinkroccade Healthcare zorgt voor een optimale voedsellogistiek. Het is een oplossing die alle voedingsconcepten in de zorg ondersteunt, van roomservice, callcenter, meals on wheels, broodbuffetwagens en (bezoekers-) restaurants tot extramurale maaltijdvoorziening.

In het UMCU werken Pinkroccade en CareScreen reeds jaren met veel succes samen.

ASCOM

"Patient empowerment in optima forma"

Corné heb ik het afgelopen jaar leren kennen als een zeer enthousiaste promotor van zijn nieuwe oplossingen in de zorg. Hij neemt je 1-op-1 of een hele zaal moeiteloos mee op reis naar toepassingen waarmee we de patient in de drivers' seat krijgen van de zorg. Patient empowerment in optima forma. Hij reageert snel op vragen en is kundig in zijn adviezen.
Petra van der Velden - Outsourcing Concepts at Ascom | Health-care | Entertainment at the bedside

Ascom, waarvan het hoofdkantoor in Baar (Zwitserland) is gevestigd, heeft bedrijfseenheden in 18 landen en telt wereldwijd zo'n 1.300 medewerkers. Ascoms aandelen op naam (ASCN) zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange in Zürich.

Rijnstate

Rijnstate is het samenwerkingsverband tussen Rijnstate Arnhem, Rijnstate Velp en Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar. Het is één van de grootste zorgaanbieders van Nederland. Rijnstate Arnhem is één van de topklinische ziekenhuizen in Nederland, Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar kent een breed pakket aan basiszorg en in Rijnstate Velp vinden dagbehandelingen plaats. Met 29 specialismen in huis is er beslist sprake van kwantitatief én kwalitatief hoogwaardige zorg. Met bijna 6000 medewerkers, artsen en vrijwilligers binnen een verzorgingsgebied van 400.000 inwoners is Rijnstate de grootste werkgever in de regio Arnhem. Sinds 2011 werkt Rijnstate met CareScreen. De start was op de dialyseafdeling van de locatie Arnhem.

Formex Medical

De beste IT-oplossingen voor de zorg. Dat is Formex Medical in een notendop. Of het nu gaat om een medische PC of om de inrichting van een digitale OK. Wij combineren onze IT-kennis en ervaring met een passie voor zorginnovatie. De zorg gaat ons tenslotte allemaal aan en daarom geeft het ons elke keer dat wij onze bijdrage leveren weer ontzettend veel voldoening.
Formex en CareScreen werken samen in het aanbieden van complete infotainment oplossingen.

BARCO

"The professionalism, the open mind and creativity"

I had the pleasure and luck to get to know Corné, we immediately were on the same wavelength discussing new business opportunities in a wider more international scope. The professionalism, the open mind and creativity in order to achieve win-win situations struck me from that very first appointment. It is quite obvious his entrepreneurship should be shared with more people looking for growth in futuristic patient-centric care solutions
Danny Deroo - Director of Product Management Healthcare IT Solutions

Barco has focus on three core markets: Enterprise (from meeting and control rooms to corporate spaces), Healthcare (from the radiology department to the operating room), and Entertainment (from movie theaters to live events and attractions). In 2017, we realized sales of 1.085 billion euro. We have a team of 3,600 employees, located in 90 countries, whose passion for technology is captured in 400 granted patents.

Axioncontinu

CareScreen heeft samen met adviesbureau DWA de Smart Homes Award gewonnen. Met de CareScreen tablet kunnen de gasten van het zorghotel onder andere de verlichting, zonwering en verwarming kunnen bedienen. Ook kunnen de gasten ermee internetten, spelletjes spelen. In ontwikkeling zijn nog modules voor roomservice en beeldbellen met medewerkers of familie.
Een goed voorbeeld van de inzet van domotica om welzijn te bereiken is de oplossing van CareScreen. Dit is een compleet pakket aan diensten en services die toegankelijk zijn via een tablet. Gebruikers kunnen onder andere internetten, eten bestellen en live televisie kijken. Naast de uitgebreide functionaliteit is de oplossing gemakkelijk te gebruiken.
De jury, bestaande uit Geja Langerveld (ZonMw), Willem van der Veere (Uneto-VNI) en Dick Glaser (DEC), gaf deze award omdat de ontwikkeling toepasbaar is in ziekenhuizen, maar ook in de thuiszorg en dat op een zeer gepersonaliseerde manier.
Innovatie is te vinden in de vele functies als energiebeheer, zorg, entertainment en comfort. Bovendien zorgt het systeem ervoor dat de zorg goedkoper wordt; de cliënt kan meer zelf en heeft minder behoefte aan professionele zorg.
AxionContinu gaf adviesbureau DWA de opdracht om in Zorghotel De Wartburg onder andere het CareScreen-platform te integreren. De ontwikkelaars ontvingen de prijs tijdens de beurs Domotica en Slim Wonen in Eindhoven.

 

De ZorgZaak

Voor de ZorgZaak in Hoogeveen hebben wij zowel de hardware (tablets) als de software (onze oplossing) mogen leveren. Samen met het bestaande domotica platform, en de functionaliteiten binnen het CareScreen platfrom (voedingsportaal / beeldzorg / gaming ) is er gezamenlijk een mooi product gerealiseerd, waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt op meerdere intramurale locaties van De ZorgZaak.

 

Habitat Lekker Leven

Wij geloven in een samenleving waaraan iedereen zoveel mogelijk op eigen kracht deelneemt en zijn steentje bijdraagt door zijn/haar talenten in te zetten.
Deelnemen aan de maatschappij is goed voor iedereen, maar vooral voor maatschappelijk kwetsbare mensen. Iedereen heeft zijn of haar kwetsbaarheid. Het komt echter regelmatig voor dat de mate van kwetsbaarheden er toe leidt dat de talenten ondergesneeuwd raken.
Wij geloven dan ook dat, door te te ondersteunen in de kwetsbaarheid, de talenten zich weer kunnen ontplooien en je je weer kunt richten op de stip aan de horizon. Net als iedereen ben Je dan weer in staat om te werken, te leren, te wonen en te ontspannen waardoor jij je gezonder en gelukkiger voelt en je minder afhankelijk wordt van kostbare overheidsvoorzieningen zoals gezondheidszorg, speciale leerwerkvoorzieningen, specialistische zorg en uitkeringen.

 

"CareScreen biedt SDW een laagdrempelig platform om beeldzorg in te zetten en een basis om de digitale client beleving verder vorm te geven. In de samenwerking zijn zij zeer hulpvaardig, flexibel en constructief"
Guido van Leeuwen - Hoofd IT - SDW Zorg

Top